Livrarea produselor

Cum comanzi?

Simplu, vizionezi site-ul, îți alegi modelul/modelele care îți plac și le adaugi în coș. Nu uita să verifici tabelul de mărimi în așa fel încât produsul să ți se potrivească. Procesezi comanda în pagina de checkout, lăsând toate datele necesare livrarii. Se face plata cu cardul prin intermediul unui mediu 3d Secure, iar de restul ne ocupăm noi.
Imediat ce ai plasat o comandă și plata a fost confirmată, ne ocupăm de preluarea și procesarea datelor în așa fel încât tricoul tău să ajungă cât mai repede la tine. Producătorul nostru are un program normal de luni până vineri, astfel comenzile plasate in weekend vor fi preluate de producător în ziua de luni pentru procesare.

Cât de repede livrăm și cât te costă?

Durează între 2 si 7 zile lucrătoare ca producătorul să producă textilele (tricouri, hanorace, etc) și între 2 și 5 zile lucrătoare pentru restul produselor. Peste acest termen trebuie să adaugi timpul de livrare.
Livrarea în București și în țară este de tip forfetar și costă:
Stickere: 15 lei
Textile: 15 lei primul tricou, fiecare tricou în plus 2 lei
Postere: 18 lei

Cum livrăm produsele?

Producătorul are capacitatea de a face print on demand și în același timp de a expedia coletele spre livrare către clientul final.
Livrarea dureaza de obicei 24 de ore. Asta înseamnă că dacă trimitem până la ora 17:00, a doua zi în prima parte coletul este la tine. Toate coletele au tracking number care poate fi verificat aici.
Tracking number poate fi pus la dispozitia clientului dupa ce coletul a fost preluat de compania de curierat.

Ai nelămuriri?

Ne-ar plăcea să stăm de vorbă cu tine. Ne poți scrie pe adresa noastră de email: office@illustrescu.ro
Suntem disponibili de luni până vineri de la 10:30 – 18:30.

×
×

Cart